Çerçilli Sefa Sirmen Ortaokulu

Vizyon: İçinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri

Misyon: Cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seciyeli insanlar yetiştirmektir.

Başarılar: 0

Saatler: 09:00-15:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Okulumuz okçuluk,tenis ve bocca turnuvalarında ilçe 1. ve 2. si olarak dereceleri vardır
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://cerciliortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Çerçili Köyü Kandıra KOCAELİ

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Çerçili Köyü 500 kişilik Nüfusu vardır.Bölgenin büyük köylerindendir 9 Ayrı yerleşim biriminden öğrenci taşınmaktadır.

Adres - Çerçili Köyü Kandıra KOCAELİ

Ulaşım Karayolu ile Kandıra-Ağva yolu üzerinde Köy Servisleri ile ulaşılabilir